Aslıhan BARIN - Müdür Yardımcısı

1994 yılında Çorum’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Çorum’da tamamladı. 2016 yılında Kastamonu Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği ve Çift Anadal Programı ile Kastamonu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümlerinden mezun olmuştur.14 Ekim 2016 yılında öğretmenlik hayatına başlamıştır.

2016-2021 yılları arasında Bitlis ili Merkez İlçesi Şems-i Bitlis İlkokulu’nda sınıf öğretmenliği,

2021-2023 yılları arasında Ankara ili Beypazarı ilçesi Şehit Kemal Duman İlkokulu’nda sınıf öğretmenliği yapmıştır.

03 Kasım 2023 tarihi itibariyle Sincan Kazım Karabekir İlkokulu’nda Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaya başlamıştır.

Çalışma hayatı boyunca birçok alanda kurslara ve hizmet içi faaliyetlere katılmıştır. Hali hazırda Gazi Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi bölümünde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.
              Evli ve bir çocuk annesidir.