Kazım Karabekir İlkokulu

Adres
KAZIM KARABEKİR İLKOKULU MAREŞAL ÇAKMAK MAHALLESİ ÜMİT SOKAK NO 17 SİNCAN/ANKARA
Vizyon
Kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, zamanın önemini bilen, geçmişine sahip çıkarak geleceğe daha emin adımlarla yürümeyi hedef edinen, emeğin değerini bilip emeğe gereken değeri verebilen, çevreye duyarlı, kendine güvenen, hoşgörülü, kendini ve toplumu geliştirmek adına fedakârlıktan kaçınmayan bireyler yetiştirmek.
Misyon
Bütün öğrencilerimiz kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, ahlaki değerlere önem veren, geçmişten dersler çıkararak geleceğe daha emin adımlar atabilen fertler olması, Bütün başarıların arkasında zamanı iyi kullanmanın olduğunu bilen, kendine güvenen, hedefleri doğrultusunda azimle çalışan, inceleyen, araştıran ve sorgulayan fertler olması, Milli ve manevi değerlerine saygılı, toplumsal olayları daha titizlikle analiz edebilen ve çevre bilinci oturmuş kişiler yetiştirme. Kaliteyi önemseyerek hayatın her kademesinde kaliteli yaşam standartını yakalamak için gayret sarf eden, topluma iyi örnek ve yön verebilen kişiler yetiştirme.
Başarılar
2017-2018 Eğitim Öğretim yılı içerisinde "Gelenekten Geleceğe Çocuk Oyunları" kapsamında 2 ayrı alanda SİNCAN 30. Eğitim Bölge birinciliği kazanılmıştır.
510-511-523-524-531 NOLU OTOBÜSLER KISA ARALIKLARLA DOLMUŞ-TREN
MARAŞAL ÇAKMAK MAHALLESİ ÜMİT SOKAK NO:17
MERKEZ
Sportif Etkinlikler