May

Okul Müdürümüz Ali Pekacar, İngilizce öğretmenimiz Özlem Aksoy ve sınıf öğretmenimiz Seval Yıldız, Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında Macaristan’ın Budapeşte şehrinde bulunan  ‘Budafoki Kossuth Lajos Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános’ okuluna işbaşı gözlem faaliyeti gerçekleştirmişlerdir.

Öğrencilerimizin çağın değişen medya okur yazarlığı anlayışını bilme ve uygulama, medyayı doğru anlayıp eleştirel bakış açısıyla analiz edebilme ve dezenformasyonu ayırt edebilme becerilerini geliştirmek çeşitli etkinlikleri gözlemleme fırsatı bulmuşlardır.

Nis

DEVLET TİYATROLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN DAVETLİSİ OLARAK 24 KASIMDA ANITKABİRDE GERÇEKLEŞEN TÖRENE TÜM OKULUMUZ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİYLE KATILIM SAĞLADIK.

Nis

Mrt

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında okulumuz öğrencilerinden Doğan Muhammed İHSAN Küre ve Bengi SAMET Pentago alanında ilçe birincisiliğini elde ettiler.

Mrt

Şanlı tarihimizin önemli olaylarından 18 Mart Çanakkale Zaferi okulumuzda gerçekleşen törenle kutlandı.

Mrt

Okulumuzda yürütülen ‘Digital World Literate Kids’  eTwinning projesi kapsamında öğrencilerimiz güçlü şifreler oluşturmayı öğrendiler.

Mrt

Okulumuzda yürütülen Erasmus+ ve eTwinning projeleri kapsamında öğrencilerimiz Dijital Ayak İzi kavramını ve internette neler paylaşmamamız gerektiğini öğrendiler.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Birinci Dönemi Sona Erdi. İyi Tatiller.

Ock

Okulumuz öğretmenleri ve velilerimizin işbirliği ile okulumuzda dönem sonu faaliyetleri kapsamında kermes düzenlendi.

Ock

Okulumuz dördüncü sınıf öğretmen ve öğrencileri münazara yarışması düzenledi.  Şehirlerde hayvanat bahçesi olmalı mıdır? ve çocukların eğitiminde aile mi yoksa okul mu daha önemlidir? sorularının yöneltildiği bir münazara oldu.

Ock

Okulumuzda dönem sonu faaliyetleri kapsamında 4. sınıf öğretmenlerimizin katkılarıyla tecrübe paylaşımı saati yapıldı. Okulumuz öğretmenlerinden eğitimci-yazar Rüya GÜNDÜZHEV öğrencilerimize yazar olma ve kitap konusunda söyleşi düzenledi.

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında okulumuz 4-E sınıfı öğrencileri ile fabrika gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin merak ve ilgi ile katılım sağladığı bir gezi gerçekleştirildi.