Ock

Okulumuzda dönem sonu faaliyetleri kapsamında 4. sınıf öğretmenlerimizin katkılarıyla tecrübe paylaşımı saati yapıldı. Okulumuz öğretmenlerinden eğitimci-yazar Rüya GÜNDÜZHEV öğrencilerimize yazar olma ve kitap konusunda söyleşi düzenledi.

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında okulumuz 4-E sınıfı öğrencileri ile fabrika gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin merak ve ilgi ile katılım sağladığı bir gezi gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuz birinci sınıf öğrencilerinin okuma yazmaya geçmeleri öğretmenlerimizin düzenlediği etkinliklerle kutlandı.

Nis

Okulumuz 1/A Sınıf öğretmeni Uğur GÜÇLÜ'nün yürütücülüğünde ilerleyen "Let's Learn With Drama" eTwinning projesi kapsamında 1/A sınıfı öğrencileri tarafından drama oyunu yazılıp canlandırdı. 4 takım olarak ayrılan sınıf drama oyunu metni yazdı, kostüm çizdi, kostümü tasarladı ve oyunu canlandırdı. Öğrencilerimizin emeklerine sağlık.

Kas

İNGİLİZCE ÖĞRETMENİMİZ ÖZLEM AKSOY'UN PROJESİ  VARUPA KALİTE ETİKETİ ALMIŞTIR. ÖĞRETMENEMİZE BAŞARILAR DİLERİZ